Vratite mladolik izgled

 Uglavnom sve žene žele zadržati mladolik izgled cijeli svoj životni vijek. Bilo da su "krivi" mediji, mladenačko okruženje  u kojem se krećemo, ili nešto treće, učnit ćemo sve da taj mladenački izgled zadržimo što duže. To je i vjerojatno  glavni razlog zašto plastična kirurgija i industrije kozmetičkih preparata tako cvijetaju.

No, pokazat ćemo vam da ne trebate opljačkati banku da ostavrite svoje želje. Lako ćete zadržati svoj mladenački izgled uz nekoliko naših savjeta, i malih trikova.
 
Brinite o svojem vanjskom izgledu

 Dio tijela koji lako odaje naše godine je koža. Imajući suhu kožu, od koje se stvaraju bore daje nam još stariji izgled. Jedan od načina da održite kožu lijepom i mladom je da stvorite naviku hidratiziranja kože barem dva puta dnevno-ujutro i navečer prije spavanja. Tako održavana koža izgledat će zdravije, bit će meka i glatka a izgledat će mlađe. Sada već postoje posebni hidratantni proizvodi za različite djelove tijela. Nikako nemojte koristiti proizvode za tijelo i ruke na licu, i obratno. Možda vam to sve čini zamorno, ali  razičite dijelovi tijela trebaju različitu količinu vlage, stoga svakako koristite specijalizirane proizvide za pojedine dijelove-lice, vrat, tijelo. Pomoću tih proizvoda nahranit ćete vašu kožu i dati joj zdravi i mladenački izgled. Imajte na umu da suha koža treba proizvode sa extra vlagom, dok za masnu kožu svakako upotrebljavajte nemasne, proizvode bez ulja.

 Isto tako, izbjegavajte sunce koliko god možete. Ultraljubičaste zrake sunca ne samo da šteti koži time što svtara nabore, već i od prevelikog izlaganja suncu možete dobiti i rak kože. Ako izlazite na sunce, svakako ponesite šešir i sunčane naočale, ali uzimaite u obzir kod kupnje koznmetičkih proizvoda da imaju SPF.

 Makeup takožer pomaže. Stavite malo korektora na nedostatke na vešem licu, i na podočnjake. To će biti temelj za lagani puder, na to stavite malo bronzera i ruž na usne- to je to! Svakako pazite da ne pretjerate sa makeupom, jer previše šminke će vas dodatno postarati, a to nikako ne želite.

 Nemojte zaboraviti na svoju kosu. Sav trud oko vaše kože, bit će uzaludan ako ne posvetite pažnju i vašoj kosi. Nahranite korjen kose kvalitetnim preparatima svaki puta kada perete kosu. Održavajte svoju kosu i učinite ju mekoim i sjanom, to će sigurno pomoći u postizanju mladolikog izgleda.

 Došlo nam je lijepo vrijeme, priuštite si šetnje prirpdom ili vozite bicikl. Tako će vaše tijelo dodatno očvrsnuti i izgledat će mlađe.



   Brinite o sobi i iznutra

 Ono što je iznutra, reflektira se i na vanjski izgled. Ako želite imati sjajan izgled, morete se pobrinuti i za unutrašnjost, za zdravlje vašeg tijela. To možete učiniti tako da se previlno hranite, da tijelo dobije sve hranjive sastojke koji mu trebaju, i da pijete dovoljno tekućine da tijelo može izlučite toksine. Svakako smanjite konzumaciju alkohola i prestaniti pušiti. Redovito posjećujte stomatologa, da vam zubi budu snažni i zdravi, jer nema ništa ljepšeg od prekrasnog osmjeha.


  Ako i nećete povratiti desetke godina ovim savjetima, svakako ih prekticirajte jer ne samo da će pomoći zdravlju vašeg tijela, već ćete se osjećati mnogo ljepše i posebnije.

Nema komentara:

Objavi komentar