7 savjeta koji čuvaju mladost

U mladosti se ponašamo kao da ćemo zauvijek ostati mladi, u kasnijim godinama mladost bismo vratili. Iskoristite ove savjete


Vježbajte
Bavite se svojim omiljenim sportom i redovito vježbajte da biste održali mišićni tonus i ženstvenost, a istovremeno ćete se osjećati poletno i lakše ćete održati optimalnu tjelesnu težinu.

Hranom do ljepšeg tena
Jedite što više svježeg voća, povrća, žitarica i kuhane ribe, a smanjite unos šećera, alkohola i pržene hrane jer isušuju kožu.

Redoviti pregledi
Ne zanemarujte kontrolne preglede jer tako ostajete bez liječničkog nadzora koji je u razdoblju života u kojem se nalazite veoma važan. Ako ste na terapiji, time gubite mogućnost da se ona prilagodi ili poboljša.

Tragovi izražajnosti
Ne ljutite se ako imate više bora od partnera jer one su dokaz da ste prava žena čija je koža nježnija i osjetljivija, i koja ne skriva izražajnost lica poput muškaraca. Upravo je zato žensko lice podložnije šarmantnim tragovima godina.

Vitamini
Uzimajte svakog dana dodatke prehrani s visokom udjelom multivitamina i barem jedan gram vitamina C te esencijalne omega-3 i 6 masne kiseline.

Mijenjajte se
Informirajte se i mijenjajte, svaki naraštaj ima svoja obilježja, ne trebate ih prihvatiti, ali ih pokušajte razumjeti.

Pronađite siguran oslonac
Osigurajte si siguran oslonac bilo u religiji, obitelji, poslu, vjeri u bolje sutra ili nedjeljnom izletu s prijateljicama. Uvijek postoji mjesto, vrijeme ili nešto što će uljepšati svakodnevnicu, samo to morate pronaći.