Savjeti za čvršće grudi

Ukoliko niste zadovoljni sa čvrstoćom vaših grudi, posvetite im 10-ak minuta na dan i rezultati će uskoro biti vidljivi, a poslije 35 godine ili nakon poroda svakako je potrebno povećati brigu o grudima Evo nekoliko savjeta:

lijepe grudiTuširanje - Iako većina obožava tuširanje vrućom vodom, za grudi je najbolje tuširanje hladnom vodom, ili naizmjenično toplom i hladnom vodom. Cirkulacija će biti bolja, koža čvršća, a grudi podignute.

Vježbanje - Pritisnite dlan o dlan pri tom držeći  ruke u visini grudi, te ponovite to oko 50 puta na dan. Od ove vježbe mišići ispod grudi zategnuti, a istovremeno sprječavaju opuštenost leđa.

Prirodna maska za grudi - Pomiješajte žlicu kukuruznog brašna sa malo vode te smjesu nanesite kružnim pokretima na grudi izbjegavajući područje oko bradavica. Na kraju grudi isperite vodom.

Odgovarajući grudnjak - Grudnjak trebaju nositi i djevojke i žene, jer bez obzira na dob, grudnjak služi za pridržavanje grudi i činjenica da bi se bez njega grudi bi se prerano opustile. Ukoliko imate male grudi, možete izabrati lagani grudnjak (pamuk ili svila), no za veće grudi potreban je stabilan grudnjak koji ih čija košarica obuhvaća cijele grudi. Tri su osnovna pravila pri izboru grudnjaka: košarica mora biti odgovarajuće veličine, naramenice dovoljno široke da se ne urezuju u ramena, a pojas oko leđa dovoljno velik ne steže.