Novogodišnji make-up

U najluđoj noći dopušteno je poigrati se sa bojama, možete slobodno malo i pretjerati sa šminkom, tako da baš sve bude glamurozno! I naravno, vizažisti savjetuju- ne zaboravite crveni ruž.

Dobra podloga
Kao podlogu nanesite laganu kremu i mat podlogu za puder. Lice će tijekom cijele noći biti pod jakom šminkom stoga je potrebno spriječiti pretjerano mašćenje kože, jer to nikako neće djelovati glamurozno, posebno na fotografijama. Na uglove očiju nanesite malo jači korektor, da se taj dio posvijetli.

Novogodišnji make-upSvjetlucave oči
Na unutrašnje uglove očiju nanesite sjajno sjenilo za oči. Također ispod obrva stavite neku jako svjetlucavo sjenilo u srebrenoj, zlatnoj ili bijeloj nijansi. Na kapak predlažemo da nanesete sivu ili ljubičastu nijansu, ni u kom slučaju crnu. Ukoliko imate svijetle oči, poigrajte se sa maskarama u boji. Ukoliko baš ne koristite često umjetne trepavice, novogodišnja noć je idealna prilika da pokušate.
S tušem za oči uvijek možete postići drugačiji izgled, te oči naglasite crnim tušem koji nanesite u debljem sloju i koji će prelaziti vanjski rub oka. Ako ste se odlučili za mačkasti pogled, tuš nanesite u debljem sloju tako da prijeđe vanjski rub.

Vatrene usne
Za novogodišnju noć ruž neka bude u crvenoj boji. Za tako glamuroznu večer može se malo i pretjerati, tako da je skroz dozvoljeno  da šminka bude jaka i na usnama i na očima. Ukoliko nanosite crvenu šminku, nemojte preko nanositi i sjajilo, jer će se u roku od pola sata razmazati i umjesto glamuroznog dobiti ćete neuredan izgled.

Obrazi
Na obraze naravno ide – sjajno rumenilo, ipak je ovo večer šljokica, sjaja i glamura!